Subscribe to our newsletter

News

Serendipitys grundare i SVTs morgonsoffa inför valet

Tidigare i dag pratade Saeid Esmaeilzadeh och Ashkan Pouya om entreprenörskap och det svenska innovationsklimatet inför det stundande valet. Duon efterfrågade större fokus på innovation- och nyföretagarfrågan och påpekade vikten av att Sverige satsar mer på att ta tillvara på de forskningsresultat och den kunskap som genereras i landet. 

2014-09-10 Read More PressRelease
Ixora utökar portföljen med bolag inom husdjursindustrin

Serendipity Ixora har idag genom det helägda bolaget Voff Science, förvärvat finska Eläinruokatehdas Lemmikki Oy, som tillverkar premiumfoder för sällskapsdjur.

2014-08-29 Read More PressRelease
Swecure ingår samarbete med Astma- och Allergiförbundet

Astma- och Allergiförbundet är en patientorganisation som arbetar för att öka kunskapen om astma och allergi genom att sprida information, skapa opinion och bidra till forskning. Samarbetet med Swecure bygger på ett gemensamt intresse, att förebygga utvecklingen av allergier hos barn. 

2014-08-22 Read More PressRelease
Förpackningsbolaget Wellplast vinnare i entreprenörstävlingen The Serendipity Challenge Sweden 2014

Förpackningsbolaget Wellplast blev vinnare i tävlingen The Serendipity Challenge som korar Sveriges främsta Start Up- eller tillväxtbolag.  25 bolag blev uttagna till finaldagen i Båstad där de fick presentera inför en välrenommerad jury. Utav dessa tog sig åtta bolag till finalen där Wellplast i hård konkurrens blev korad vinnare. Priset är ett tillväxtpaket till ett värde av 500 000 kronor i form av expertisresurser för att utveckla bolaget.

2014-06-25 Read More PressRelease
Episurf Medical har godkänts för notering på NASDAQ OMX Stockholm och offentliggör prospekt

NASDAQ OMX Stockholms bolagskommitté har godkänt Episurf Medical AB (publ) (”Episurf Medical”) för upptagande till handel på huvudlistan.

2014-06-05 Read More PressRelease
Load More
Press Contact
Omid5
PR & Communication
Omid Ekhlasi
+46 (0) 723 23 33 03
omid@sdip.se