Köp en bra flaggstång

Du som vill kunna flagga, köp en flaggstång. Om du vill, köp flaggstång via Vikingmast. Att äga en egen flaggstång som du kan ha i din trädgård kan vara en fantastisk idé, och Vikingmast erbjuder flaggstänger av hög kvalitet med en 15-årig garanti. Deras flaggstänger finns i olika längder och är certifierade enligt Statens Provningsanstalts standarder. Vikingmast har varit en pålitlig flaggstångstillverkare sedan 1968 och erbjuder konkurrenskraftiga priser i Sverige. Deras flaggstänger levereras komplett med kula, lina, knape och markfäste, och du kan även hitta olika flaggor och vimplar att köpa separat.

Vilken flaggstång ska du köpa?

När det gäller köp av flaggstång så är det så att Vikingmast erbjuder inte bara en enda modell av flaggstång, utan har ett brett sortiment av flaggstänger i olika längder. Detta ger dig möjlighet att hitta den som bäst passar din trädgård. Oavsett om du vill hissa flaggan för att fira en födelsedag eller en speciell högtid, är det praktiskt att ha din egen flaggstång. Kom ihåg att det finns regler för korrekt flagghissning och flaggning som bör följas. När du inte använder flaggstången för flaggan kan du dekorera den med en vimpel eller fana. Vikingmasts flaggstänger är tillverkade av glasfiberarmerad polyester, vilket gör dem hållbara och lätta att underhålla och hålla rena.

Bra produkter från Vikingmast

Vikingmast är en ledande tillverkare av glasfiberstolpar och master, som har finjusterat sin beprövade teknik under åren. Genom kontinuerlig utveckling och förbättring av produktionsmetoder och råvaruleveranser har Vikingmast stärkt sin kapacitet att uppnå ökad effektivitet och samtidigt uppfylla de höga krav som ställs på miljöansvar.

Med nästan 50 års erfarenhet inom tillverkning och försäljning av stolpar och master besitter Vikingmast en unik kunskap. De erbjuder även nationella flaggor och tryckta textilier.